Skiltning 2018-02-18T10:14:16+00:00

SKILTNING

At have et flot og tydeligt skilt der viser netop hvad jeres virksomhed kan, er et klart signal til kunden. Skiltning er jeres virksomheds ansigt ud af til. Det er derfor en vigtig del af jeres udtryk.

Står I og skal bruge ny skiltning af facaden, så ring til os, skriv en mail eller kom forbi værkstedet i Køge, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til jer.

Der er mange muligheder inden for skiltning, vi kan løfte dem alle. Se nedenstående for inspiration. Har I særlige ønsker, imødekommer vi glædeligt disse. Vi laver gerne et forslag til skiltning, som et uforpligtende tilbud, naturligvis.

Vi laver selv det grafiske arbejde, og samarbejder med et talentfuldt reklamebureau, også bosiddende i Køge, der tilmed har tilknyttet en dygtig fotograf, hvis der skal laves helt ny identitet. Læs mere på CoverGandas hjemmeside

LYSSKILTE

Lysskilte giver et flot udtryk om aftenen eller natten, og kan laves på mange måder, i mange farver og i alverdens designs.

Skiltning Giant
Konventum

PYLONER

Pyloner gør det tydeligt for kunden, at her bor I. De placeres oftest i starten af vejen eller ved indkørslen til virksomheden med nummer, logo/logoer og evt henvisninger til virksomheden/virksomhederne. Hele erhvervsområder kan tilmed gå sammen om at få lavet en pylon, fx. ved indgangen til området. Pyloner kan tillige laves med lys i kanten eller med udfræsede bogstaver på fronten.

ALUBAKKER

Alubakker en en flot og enkel løsning til eks. facadeskiltning. Den skjuler grimme skruer og beslag på fronten og er en prisbillig løsning. Alubakkerne fåes i elokseret (stærk overflade), sortlakeret, hvidlakeret eller i rå aluminium som standard. Herefter dekoreres med jeres logo, tekst eller print, alt efter jeres ønske.

alubakke

UDFRÆSEDE LOGOER

Udfræsede logoer giver et flot udtryk, idet man får afstand til væggen. Kan udføres i mange metaller og plast såsom aluminium, kobber, messing, stål, acryl, PVC og MDF. De kan laves med afrundede kanter og lakeres i ønsket RAL eller PANTONE farve.

GLASSKILTE

Glasskilte giver også et let og eksklusivt udtryk. Dekoration på skiltets bagside og forside, giver mulighed for at arbejde med dybde. Dette forudsætter at skiltet har en vis tykkelse.

glasskilte

GULDBOGSTAVER

Vi udfører også bogstaver og logoer med pålagt bladguld. Det er en fantastisk lækker løsning og en del af det helt gamle håndværk. Så har I ønsket om noget eksklusivt, kunne forgyldning være en del af løsningen.

A-SKILTE

A-Skilte eller “gadeskilte” fås i mange afskygninger, og det er en nem måde at vise et budskab på på fx. fortorvet. A-skilte fås med mulighed for logo i toppen og med klapramme til udskiftning af poster. De kan leveres i standard mål: A4, A3, A2, A1, 50×70 cm og 70×100 cm.

BANNERE

Bannere i et skinnesystem fylder godt ud i billedet. Det kunne være reklame for et produkt, eller et budskab om virksomhedens ydelser. Det er nemt at udskifte med et nyt budskab, når først skinnerne er sat op.

Er du interesseret i at høre mere om skiltning?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ring til os på

60 88 66 88