Instore 2018-02-18T10:14:16+00:00

INSTORE

Vi kan levere et bredt sortiment af instore materiel i form af roll up banner, A-skilte, pop-up vægge, brochurestativer, diske, folieprint til vægge, osv. Kun fantasien sætter grænsen, og den har vi også!

Også dusted eller sandblæst foliedekorationer er der et bredt udvalg af. Dette bruges ofte til afskærmning af vinduespartier. Mulighederne er mange og vi er åbne for idéer.

Folie kan bruges på alle vandrette og lodrette flader.

Dusted dekorationer på glasvægge giver et lækkert, inspirerende og dekorativt udtryk i det moderne kontormiljø. Kun fantasien sætter grænser. Det kan være striber, figurer, virksomhedens logo eller slogan skrevet negativt i folien, alt er muligt.

Dusted folie kan også bruges privat til badeværelsesvinduet, køkkenvinduet eller andre glasflader i huset.

Indendørs dekoration er med til at gøre kontormiljøer og virksomhedens fælles arealer mere indbydende, hjemmelige og inspirerende. Derved opnås bedre arbejdsmiljø i jeres virksomhed.

Foliedekoration til væggene, gulvene eller fliserne har også mange muligheder. Det kan være et alternativ til maling, hvor jeres virksomhed kan få lavet alle tænkelige og utænkelige dekorationer såsom logo, citater, billeder eller noget helt fjerde.

Vi kan montere folie direkte på husmuren med en speciel folie. Det kan ligeledes laves i alle farver og designs.

Foliedekorationer kan også bruges af private. Det kunne være en hel vægdekoration i børneværelset med den store fodboldhelt eller ynglingsmusiker. Måske en væg i stuen med familiens bedste feriebilleder, børnenes/børnebørnenes hænder eller måske store livsbegivenheder, mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser.

For mange kan det være svært at finde rundt i store firmadomiciler. Derfor er det vigtigt for husets gæster, at der er tydelige og overskuelige henvisninger. Vi tilbyder derfor mange muligheder med systemskiltning, navneskilte til dør eller væg samt mødelokaleskilte. Spørg endelig for andre alternativer. Sammen skal vi nok finde en løsning, der er skræddersyet og derfor passer perfekt til jeres virksomhed.

Skal I på messe, kan vi også her være behjælpelige. Vi kan strikke den rigtige stand sammen for jeres virksomhed, så netop JERES stand skiller sig ud. Vi producerer det hele på vores værksted i Køge, men sætter gerne det hele op, der hvor messen foregår.

Roll-up bannere er en ideel mulighed for at have et budskab med jer, når I skal til konference eller messe. Roll-up banner er som standard 85×200 cm, men fås i mange andre formater og i mange kvaliteter. Så kan alle prismæssigt være med.

Vi har mange års erfaring i skiltning såvel indendørs som udendørs, og kan med garanti finde den helt rigtige løsning til netop jeres virksomhed eller til dig som privat kunde.

Kig vores galleri igennem og bliv inspireret. Kontakt os gerne for yderligere information.

Er du interesseret i at høre mere om instore?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ring til os på

60 88 66 88