Cykeldekoration 2018-02-18T10:14:15+00:00

CYKELDEKORATION

Vi har specialiseret os i at lave cykeldekorationer og om lakeringer af cykelstel, hjelme og hjul.

Har du en slidt ramme, eller ønsker en anden farve og stafferinger på din nye? Så send en mail, ring, eller kig forbi værkstedet i Køge, vi lytter på dine ønsker og ideer. Mangler fantasien, er det heller ikke et problem, vi har masser af ideer og kan finde den helt rigtige løsning til dit projekt.

Vi samarbejder med en dygtig automaler, hvis rammen skal lakeres. Ønsker du ikke at få rammen lakeret, men bare at dække de gamle stafferinger af med an anden farve eller mønster, sætter vi foliedekorationen uden på, så original lakeringen bevares. Det er en lidt billigere løsning og mindre holdbar, men har kan til hver en tid skiftes ud eller demonteres.

Vi laver et forslag til korrektur, så vi er enige om designet inden projektet startes. Stel nummer bliver noteret og lagt under den endelige klar lak, så det overholder kravene.

Rammer, gafler og hjul skal altid leveres afmonteret for diverse dele, gearøje, kabelskåle og alt andet.

Vi laver også tema cykler, hvis man har ønske om det. Har man fantasien, er der ingen grænser. Vi har lavet fuldindpakket cykelstel i tegneserie, The Doors tema, John Player F1 tema osv.  Vi har lavet rammer for danmarksmestre, olympiske mestre og professionelle ryttere.

Vi laver også navneskilte til rammen, hjulene eller helmen efter ønske. Får man lavet et ramme projekt hos os, følger navn med eller uden flag med i prisen. Skal der bruges flere, laver vi selvfølgelig også det.

  • koga

Er du interesseret i at høre mere om cykeldekoration?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ring til os på

60 88 66 88