Beklædning 2018-02-18T10:14:15+00:00

BEKLÆDNING

Skal du vise din virksomhed frem, er profilbeklædning en fantastisk løsning til det. Det er med til at give et lækkert helhedsindtryk af virksomheden. Bæres det i fritiden, kan det synliggøre virksomhedens logo eller budskab, til endnu flere mennesker. Synlighed skaber genkendelighed, og genkendelig skaber omsætning.

Vi har et bredt sortiment inden for alle former for beklædning. Om det er håndværkeren, der skal have arbejdsbukser, t-shirts, poloshirts og sweatshirts, eller sælgeren, der skal have en skjorte eller måske gymnastikforeningen, der skal bruge nogle funktionelle trøjer, så kan vi løse opgaven.

Vi fører arbejdstøj fra Carhartt og Projob, som begge er kendt for den gode og lækre kvalitet. Projob fås til de fleste erhvervsgrupper, såsom transport & service, restauration, brandhæmmende og i sikkerhedsklasse EN471 1-3. Projob fører også sikkerhedssko.

Vi har også muleposer, tasker og caps.

Vi kan selvfølgelig tilbyde at lave tryk eller broderi på alt beklædning og caps her i Køge. Så har I et ønske til profilbeklædning eller arbejdstøj, så tag endelig kontakt til os og få et tilbud på en løsning.

Vi fører mærkerne

FLEXFIT

D:A:D

JAMES HARVEST + PRINTER

MACONE

HURRICANE

GRIZZLY

PROJOB ARBEJDSTØJ

CARHARTT WORKWEAR

Er du interesseret i at høre mere om beklædning?

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ring til os på

60 88 66 88